ANDA SUKA Post/LAGU Ini? Kongsi dengan rakan :)






Lirik Lagu Hello – Hunny Madu ft Aman RA


Lirik Lagu Hello – Hunny Madu ft Aman RA

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Uhh bila terdengar alarm ku berbunyi
Aku lantas bangun dan terfikir mu
Uhh sampai ke malam
Dalam kesibukan aku
Aku tetap kan menunggu mu

Aku tak kan rela aaa
Walau beribu batu

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Bae you tak habis habis kenapa
Asyik tanya ngan sapa asyik tanya kat mana
Macam tak tahu kerja i kesini kesana
Tak kuasa nak layan you punya mengada

Ok i tahu sebelum kita couple
Dulu dulu i ada banyak gila scandal
Tapi semuanya benda pun dah setel
Actually i sendiri pun tak nak trouble

Anyways cubalah you rilek sikit
Asyik jelous memanjang mana tak hati sakit
Baby manja intan payung hati ku
Terima kasih menceriakan hari ku

Mana i wanna go tolong understand
Hampir telupa bie kejap lagi ada job
You i dah kena letak telephone
Apa dia keluar malam nanti ok cun

Walau beribu batuu
Hello pick up you phone like OMG

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

Hello tak nak jawab
Ok then thats cool
Hello i call lagi
I still tunggu you

Hello hello hello
Bergetar suara bila terdengar suara mu

tags: Lirik Lagu Hello – Hunny Madu ft Aman RA, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Kalau Cinta Jangan Marah – Herda & Syira

Lirik Lagu Kalau Cinta Jangan Marah – Herda & Syira

Kalau cinta jangan marah
Aku hanya bercanda sayang
Kalau cinta tersenyumlah
Jangan buat ku gelisah

Aku cinta ku tak marah
Aku hanya bermain sayang
Aku menyimpan senyumku
Bukan sedihkan hatimu

Kalau cinta tersenyumlah
Aku hanya bercanda sayang
Aku menyimpan senyumku
Bukan sedihkan hatimu

Inilah kisah
Dalam bercinta
Kadang gelisah
Jua tertawa

Tapi kau jangan
Bermain dusta
Karena itu
Racun dunia

Inilah kisah
Dalam bercinta
Kadang gelisah
Jua tertawa

Tapi kau jangan
Bermain dusta
ohlirik.com
Karena itu
Racun dunia

Kalau cinta jangan marah
Aku hanya bercanda sayang
Kalau cinta tersenyumlah
Jangan buat ku gelisah

Aku cinta ku tak marah
Aku hanya bermain sayang
Aku menyimpan senyumku
Bukan buatmu gelisah
Bukan buatmu gelisah
Bukan buatmu gelisah

tags:Lirik Lagu Kalau Cinta Jangan Marah – Herda & Syira, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Ungu - Tanpa hadirmu

Lirik lagu Tanpa Hadirmu - Ungu

Tak pernah ku mengerti dirimu
Jawaban dihatiku
Yang selalu kucinta
Semestinya kita sama
Menobarkan hati di kala jiwa
Sedang terluka

Berharap kau mengerti diriku
Yang selalu menginginkanmu
Dambaan hatiku
Meski hatimu tak mampu
Menginginkan aku
Mencintai diriku

Kau tahu
Tak mudah bagiku lupakanmu
Aku hanya ingin mencintamu
Dan dicinta olehmu

Sungguh tak ada yang lebih meyakinkanku
Bila ku harus mencintaimu
Tanpa hadirnya dirinya

Kau tahu seharusnya kita bisa
Menjalin semua rasa
Dengan kisah terindah untukmu

Kau tahu
Tak mudah bagiku lupakanmu
Aku hanya ingin mencintamu
Dan dicinta olehmu

Sungguh tak ada yang lebih meyakinkanku
Bila ku harus mencinta dirimu
Tanpa hadirnya dirinya
Tanpa hadirnya dirinya
Tanpa hadirnya dirinya





tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, lagu melayu, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost suami tanpa cinta, ost ada apa dengan cinta 2, ost duda terlajak laris, ost jasmine, ost demi cinta ain, ost mr boss miss stalker, ost , drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru, Lirik Lagu baru Ungu Tanpa hadirmu lirik , koleksi lagu lagu baru ungu 2016, ungu band indonesia, lyrics to

Lirik lagu Cita Citata - Uwiw Uwiw ( Aku Tanpamu)

Lirik lagu :  Uwiw Uwiw by  Cita Citata


Aku tanpamu Aku tanpamu

Tujuh hari seminggu terasa jenuh tanpa dirimu 
Bersama kita selalu tak kan ku lupa sepanjang waktu
 
 Dimana ada diriku disitu ada dirimu
 Kita takkan terpisah
Walau engkau disana
Hatiku ada selalu bersamamu

Reff :

Aku tanpamu bagaikan ambulance tanpa uwiw (uwiw uwiw)
Aku tanpamu bagaikan ambulance tanpa uwiw (uwiw uwiw)

Kala aku merindu saat kau jauh dari diriku
Tanpa ku dipelukmu bagai berjalan tanpa sepatu

Dimana ada diriku disitu ada dirimu
Kita takkan terpisah
Walau engkau disana
Hatiku ada selalu bersama mu

Aku tanpamu bagaikan ambulan tanpa uwiw (uwiw uwiw)
Aku tanpamu bagaikan ambulan tanpa uwiw (uwiw uwiw)

 Aku Tanpamu Aku Merindu
 Aku Tanpamu Aku Merindu

Aku tanpamu bagaikan ambulance tanpa uwiw (uwiw uwiw)

Aku Tanpamu Aku Merindu

Aku tanpamu bagaikan ambulance tanpa uwiw (uwiw uwiw)

Aku Tanpamu Aku Merindu 




tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, lagu melayu, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost suami tanpa cinta, ost ada apa dengan cinta 2, ost duda terlajak laris, ost jasmine, ost demi cinta ain, ost mr boss miss stalker, ost , drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru, Cita Citata lagu baru uwiw uwiw aku tanpamu lirik, lyrics, lagu indonesia 2016

Lirik Lagu Olimpik - The Fire by Yuna

 Lirik Lagu The Fire - Yuna, Corrine Bailey Rae ( Lagu Tema Olimpik Rio Brazil 2016)


Ohhhh, the fire, the fire
Ohhhh, the fire, the fire

Chorus:

There's something in your heart
and it's in your eyes
It's the fire, inside you
Let it burn
You don't say good luck
You say don't give up
It's the fire, inside you
Let it burn

Yeah, and if I'm ever at the crossroads
and start feeling mixed signals like Morse code
My soul start to grow colder than the North Pole
I try to focus on the hole of where the torch goes
In the tradition of these legendary sports pros
As far as I can see, I've made it to the threshold
Lord knows I've waited for this a lifetime
And I'm an icon when I let my light shine
Shine bright as an example of a champion
Taking the advantage, never copping out or cancelling
Burn like a chariot, learn how to carry it
Maverick, always above and beyond average
Fuel to the flame that I train with and travel with
Something in my eyes say I'm so close to having the prize
I realise I'm supposed to reach for the skies
Never let somebody try to tell you otherwise


One love, one game, one desire
One flame, one bonfire, let it burn higher
I never show signs of fatigue or turn tired
cause I'm the definition of tragedy turned triumph
It's David and Goliath, I made it to the eye of
the storm, feeling torn like they fed me to the lions
Before my time start to wind down like the Mayans
I show 'em how I got the grind down like a science
It sounds like a riot on hush, it's so quiet
The only thing I hear is my heart, I'm inspired
by the challenge that I find myself standing eye to eye with
Then move like a wise warrior and not a coward
You can't escape the history that you was meant to make
That's why the highest victory is what I'm meant to take
You came to celebrate, I came to cerebrate
I hate losing, I refuse to make the same mistake


Ohhhh, the fire, the fire...
Ohhhh, the fire, the fire...

Ohhhh, the fire inside you
The fire inside you
The fire inside you
The fire inside you 



tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, lagu melayu, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost suami tanpa cinta, ost ada apa dengan cinta 2, ost duda terlajak laris, ost jasmine, ost demi cinta ain, ost mr boss miss stalker, ost , drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru, Lirik Lagu Olimpik Yuna The Fire , Corrine Bailey Rae,  Rio Olympics Brazil 2016 theme song mv, together rio olympics brazil lyrics, lyrik, liryk, ost malaysia, the roots the fire john legen, sukan olimpik 16, lenny kravitz

Lirik Lagu Cintamu Palsu - Aiman Ismail

Lirik Lagu Cintamu Palsu - Aiman Ismail

Dulu kau pernah kata
Hanya aku yang terbaik
Tapi kini
Semua tlah berbeda

Dulu kau pernah kata
Hanya aku yang tersayang
Tapi kini
Kau berpaling sayang

Mana janjimu
Yang sering kau ucap dulu
Kini semua
Hanya bualan saja

Tak usah kata sayang
Jika kau kini hilang
Tak usah kata cinta
Jika kau tlah mendua

Tak usah kata sayang
Jika kau kini hilang
Tak usah kata rindu
Jika cintamu palsu

Dulu kau pernah kata
Hanya aku yang tersayang
Tapi kini
Kau berpaling sayang

Tak usah kata sayang
Jika kau kini hilang
Tak usah kata cinta
Jika kau tlah mendua

Tak usah kata sayang
Jika kau kini hilang
Tak usah kata rindu
Jika cintamu palsu

Tak usah kata sayang
Jika kau kini hilang
Tak usah kata cinta
Jika kau tlah mendua

Tak usah kata sayang
Jika kau kini hilang
Tak usah kata rindu
Jika cintamu palsu

Hu wooo...

tags:Lirik Lagu Cintamu Palsu - Aiman Ismail, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik lagu Kamu Egois -Ari Lasso

Lirik lagu Kamu Egois -Ari Lasso

aku berdoa kamu menyadari
kamu sedang menyakiti aku
tapi tak merasa

kamu egois
tak memikirkan
aku terus menunggu dirimu
menunggu sadarmu

apakah alasanmu
jatuhkan aka selalu
sepertinya kamu
sudah sangat siap kehilangan cintaku

kamu seperti
lupa siapa kamu
kamu sedang menyakiti aku
tapi tak merasa

apakah alasanmu
jatuhkan aka selalu
sepertinya kamu
sudah sangat siap kehilangan cintaku

apa memang niatmu
lakukan semua itu
sepertinya kamu
sudah sangat siap kehilangan cintaku

apakah alasan kamu
jatuhkan aka selalu
sepertinya kamu
sudah sangat siap kehilangan cintaku



tags:  Lirik lagu Kamu Egois -Ari Lasso, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Senarai OST Ada Apa Dengan Cinta 2

Berikut Senarai Lagu Tema OST Ada Apa Dengan Cinta 2:




tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Suara Hati Seorang Kekasih -Melly (OST Ada Apa Dengan Cinta 2)

Lirik Lagu Suara Hati Seorang Kekasih -Melly Goeslaw lyrics

Lagu Tema OST Ada Apa Dengan Cinta 2


Hanya namamu di hatiku
Jiwa dan raga takkan berdusta
Namun terkadang
Cinta terusik benci sesaat

Seribu musim takkan bisa
Menghibur hati yang penuh marah
Entah mengapa
Berpisah saat mulai menjalin

Suara hati seorang kekasih
Bagai nyanyian surgawi
Takkan berdusta
Walau ketamakan merajai

Diri yang penuh emosi
Jauh di dasar hatiku
Tetap ku mau
Kau sebagai kasihku

Pilihan Berkaitan:
tags: Lirik Lagu Suara Hati Seorang Kekasih -Melly (OST Ada Apa Dengan Cinta 2), Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik lagu: Bimbang-Melly Goeslaw (OST. Ada Apa Dengan Cinta 2)


Lirik lagu Bimbang-Melly Goeslaw (OST. Ada Apa Dengan Cinta 2)

Pertama kali aku tergugah
Dalam setiap kata yang kau ucap
Bila malam tlah datang
Terkadang ingin ku tulis semua perasaan

Kata orang rindu itu indah
Namun bagiku ini menyiksa
Sejenak ku fikirkan untuk ku benci saja dirimu
Namun sulit ku membenci

Pejamkan mata bila kuingin bernafas lega
Dalam anganku aku berada disatu
persimpangan jalan yang sulit kupilih

Ku peluk semua indah hidupku
Hikmah yang ku rasa sangat tulus
Ada dan tiada cinta bagiku tak mengapa
Namun ada yang hilang separuh
Diriku

Pilihan Berkaitan:
tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu "Ratusan Purnama" -Melly Goeslaw ft Marthino Lio

Lirik Lagu Ratusan Purnama -Melly Goeslaw ft Marthino Lio 

Lagu Tema OST Ada Apa Dengan Cinta 2


Ratusan purnama berlalu
tapi cinta tak pernah berlalu
walau kau usir aku di hidupmu
tapi cintaku tetap diam

ratusan purnama berlalu
sendirian aku tanpa cinta
tak pernah ada cinta yang lain
hatiku terbuka hanya untukmu

duhai cinta enggan menawar rasa
gelombang marahmu terlalu berlebih
berderik-derik bunyi jantungku
bila ku kenang wajahmu
biar jauh jarak pandang kita
namun hati dan jiwaku selalu merasa di sisimu

duhai cinta sulit ku meraba
diam dan dinginmu ...
ribuan hari ku mengingatmu
membaca semua puisimu
mengering raga ini menantimu
ratusan purnama cinta kita kembali
lagulagumalaysia.blogspot.com
duhai cinta enggan menawar rasa
gelombang marahmu terlalu berlebih

berderik-derik bunyi jantungku
bila ku kenang wajahmu
biar jauh jarak pandang kita
namun hati dan jiwaku selalu merasa di sisimu

duhai cinta sulit ku meraba
diam dan dinginmu ...
ribuan hari ku mengingatmu
membaca semua puisimu
mengering raga ini menantimu
ratusan purnama cinta kita kembali lagi
ratusan purnama cinta kita kembali

Pilihan Berkaitan:
tags:Lagu Tema OST Ada Apa Dengan Cinta 2, Lirik Lagu "Ratusan Purnama" -Melly Goeslaw ft Marthino Lio , Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

OST Akadku Yang Terakhir (Astro)

 OST Lagu Tema Drama Akadku Yang Terakhir


Lirik Lagu Setia -Faizal Tahir

Selamat pagi sayang ku
Apa khabar diri mu
Maafkan andai mengganggu lena mu
Andai pernah melukakan

Maafkan ku tak sengaja
Harus kau dan aku selalu bicara
Kau tahu kau satunya
Ku mahu kita selamanya

Kau dah aku mungkin tak sempurna
Kau dan aku tahu takkan mudah
Kau dan aku mahukan sempurna
Kau dan aku mengharap bahagia

Setia aku demi diri mu
Setia aku hanya pada mu
Andai hati mu berubah
Pasti ku cuba fahami

Tetap ku melangkah terus berani
Kau tahu kau satunya
Ku mahu kita selamanya
lagulagumalaysia.blogspot.com

Kau dah aku mungkin tak sempurna
Kau dan aku tahu tak semudah
Kau dan aku mahukan sempurna
Kau dan aku mengharap bahagia

Setia aku demi diri mu
Setia aku hanya pada mu
Terima seadanya
Perbezaan kau dan aku
Biar pun apa saja
Ku percaya kau setia

Kau dan aku mengharap bahagia
Setia aku demi diri mu
Setia aku hanya pada mu
Setia ku demi diri mu
Setia ku hanya pada mu
Selamat pagi sayang ku
Apa khabar diri mu

Tonton Video OST Akadku Yang Terakhir  (Astro)

Pilihan OST Berkaitan:

tags: OST Akadku Yang Terakhir , Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

OST Demi Cinta Ain (TV3)

OST Lagu Tema Drama Demi Cinta Ain

Nota: Lagu Dikoyak Waktu merupakan lagu tema untuk drama Demi Cinta Ain yang ditayangkan di TV3 mulai 19 April 2016 Isnin hingga Rabu jam 10 Malam.


Lirik Lagu Dikoyak Waktu-Ronnie Hussein

Aku tak pandai bercinta
Aku tak indah bicara
Hanya manusia yang mengagumimu
Walau takkan pernah ku miliki

Aku ada di depan mata
Aku tetap selalu ada
Aku manusia yang mencintakanmu
lagulagumalaysia.blogspot.com
Dalam bisu bersendiri aku


Dengan nafas ini
Ku aturkan langkah
Menuju dirimu

Walau ku sedari
Rasa ini tak mungkin kan kau mengerti
Selamanya ku dikoyak waktu

Dengan nafas ini
Ku aturkan langkah
Menuju dirimu

Walau ku sedari
Rasa ini tak mungkin kan kau mengerti
Selamanya ku dikoyak waktu

Selamanya
Selamanya ku dikoyak waktu

Tonton Video OST Lagu Demi Cinta Ain



Pilihan OST Berkaitan:


tags: OST Demi Cinta Ain, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

OST Suami Tanpa Cinta (Astro)

 OST Lagu tema Suami Tanpa Cinta (Astro)


Lirik Lagu Mungkin Saja -Janna Nick

Berlegar-legar
Bermain di mataku
Berdebar-debar
Degup jantungku

Makin lama
Makin ku rasa rindu
Makin lama
Makin tertarik padamu

Mungkin saja
Dia mencintaku
Dan mungkin saja
Sekadar temanku
Oh keliru
Bila dilamun cinta
Aku tak tahu
Ku tak tahu

Sekadar hello
Bisa membuat ku gamam
Dengan senyuman
Aku bagai di kayangan
Bagaimana harus ku luahkan kata
Bagaimana aku sudah jatuh cinta

Mungkin saja
Dia mencintaku
Dan mungkin saja
Sekadar temanku
Oh keliru
Bila dilamun cinta
Aku tak tahu
Ku tak tahu

Satu, dua, tiga kali
Jatuh cinta jatuh hati
Aduhai apa dah jadi
Mungkin tidak mungkin iya
Mungkin juga sama-sama
Mungkin masih malu kata cinta

Sekadar hello
Bisa membuat ku gamam
Dengan senyuman
Aku bagai di kayangan
Bagaimana harus ku luahkan kata
Bagaimana aku sudah jatuh cinta

Mungkin saja
Dia mencintaku
Dan mungkin saja
Sekadar temanku
Oh keliru
Bila dilamun cinta

Mungkin saja
Dia mencintaku
Dan mungkin saja
Sekadar temanku
Oh keliru
Bila dilamun cinta
Aku tak tahu
Ku tak tahu

Video Berlegar-legar
Bermain di mataku
Berdebar-debar
Degup jantungku

Makin lama
Makin ku rasa rindu
Makin lama
Makin tertarik padamu

Mungkin saja
Dia mencintaku
Dan mungkin saja
Sekadar temanku
Oh keliru
Bila dilamun cinta
Aku tak tahu
Ku tak tahu

Sekadar hello
Bisa membuat ku gamam
Dengan senyuman
Aku bagai di kayangan
Bagaimana harus ku luahkan kata
Bagaimana aku sudah jatuh cinta
lagulagumalaysia.blogspot.com

Mungkin saja
Dia mencintaku
Dan mungkin saja
Sekadar temanku
Oh keliru
Bila dilamun cinta
Aku tak tahu
Ku tak tahu

Satu, dua, tiga kali
Jatuh cinta jatuh hati
Aduhai apa dah jadi
Mungkin tidak mungkin iya
Mungkin juga sama-sama
Mungkin masih malu kata cinta

Sekadar hello
Bisa membuat ku gamam
Dengan senyuman
Aku bagai di kayangan
Bagaimana harus ku luahkan kata
Bagaimana aku sudah jatuh cinta

Mungkin saja
Dia mencintaku
Dan mungkin saja
Sekadar temanku
Oh keliru
Bila dilamun cinta

Mungkin saja
Dia mencintaku
Dan mungkin saja
Sekadar temanku
Oh keliru
Bila dilamun cinta
Aku tak tahu
Ku tak tahu

Untuk Menonton Video OST Suami Tanpa Cinta (KLIK SINI)

Pilihan OST Berkaitan:

tags: OST Suami Tanpa Cinta (Astro), Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

OST Mr Boss Miss Stalker (Dahlia TV3)

OST Lagu Tema Drama Mr Boss Miss Stalker (Dahlia TV3)

Perhatian! Perhatian! Mulai 22 April 2016, setiap hari Jumaat hingga Ahad, pukul 6.58 petang, pastikan anda melekat di depan kaca tv anda! Ini kerana 'Mr Boss Miss Stalker' sedang menunggu!
Jangan panik... Sebenarnya ini merupakan drama terbaru terbitan Saphire Screen Sdn Bhd  20 episod yang diarahkan Heykal Hanafiah yang bakal disiarkan di slot Dahlia , TV3. Skrip drama ini tulisan Sofia Rhyland.
Drama 'Mr Boss Miss Stalker' yang dijangka menarik ini turut dibintangi ramai pelakon hebat sepert Ashraf Muslim, Mia Ahmad, Riz Amin, Miera Leyana, Shazmeer, Nazeera Sardi, Aleza Shadan, Marisa Yasmin, Kodi Rasheed, Aman Shah dan ramai lagi. Jangan ketinggalan tau!

Berikut OST Mr Boss Miss Stalker (Dahlia TV3)
Lirik Lagu Dekat Tapi Jauh - Forteen


Tidak pernah ku merasa
Tak tentu arah batinku menyiksa
Sejak ketemu dirimu
Degup jantungku makin laju

Aku tak suka berpura
Sekiranya mahu akan ku kejar
Tetapi teragak juga
Andai terjatuh air muka

Kamu di depan mataku
Dekat tapi jauh
Jauh dari dakapanku
Namun teringin ku mengenali
Mengenali hati

Aku cuba menghampiri
Dekat tapi jauh
Jauh dari pantauanmu
Harus ku mencuba lebih lagi
Mengenali kasih
Dekat tapi jauh

Tak mahu dalam hatiku
Terburu-buru tidak menentu
Mungkin ku beriya-iya
Tapi kau hiraukan saja

Kamu di depan mataku
Dekat tapi jauh
Jauh dari dakapanku
Namun teringin ku mengenali
Mengenali hati
lagulagumalaysia.blogspot.com

Aku cuba menghampiri
Dekat tapi jauh
Jauh dari pantauanmu
Harus ku mencuba lebih lagi
Mengenali kasih
Dekat tapi jauh

Na na na na na
Dekat tapi jauh

Na na na na na
Dekat tapi jauh

Na na na na na
Dekat tapi jauh

Kamu dekat tapi jauh
Jauh dari dakapanku
Namun teringin ku mengenali
Mengenali hati

Aku cuba menghampiri
Dekat tapi jauh
Jauh dari pantauanmu
Harus ku mencuba lebih lagi
Mengenali kasih
Dekat tapi jauh


Video Lagu OST Mr Boss Miss Stalker (Dahlia TV3) (KLIK SINI)

Pilihan OST Berkaitan:

tags: OST Mr Boss Miss Stalker (Dahlia TV3), Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

OST Kahwin Muda (Iris TV3)

OST Kahwin Muda|Lagu tema Drama Kahwin Muda


 Nota:Drama baru di slot Iris berjudul 'Kahwin Muda' akan menemui penonton tidak lama lagi menggantikan 'Marhaban Kome Oi' di slot Iris TV3 setiap Isnin- Khamis jam 6:30 petang. Skrip drama ini ditulis oleh Eirma Fatima, diarahkan oleh Pali Yahya dan diterbitkan oleh Rumah Karya Citra.
Antara barisan pelakon hebat yang membintangi 'Kahwin Muda' adalah seperti Fadlan Hazim, Chacha Maembong, Aziza Kazan, Jasmine Ashraff, Sharonizam , Esma Danial, Fazlina Ahmad Daud, Ben Ladin, Ahmad Iswazir Ismail , Faizal Jackson dan ramai lagi.

 Jangan lupa saksikan drama Kahwin Muda di Iris TV3! Atau kalau anda terlepas anda juga boleh saksikannya di tonton.com.my. Sila bookmark page ini untuk memudahkan anda dapat lebih update terbaru nanti.
Terus kunjungi blog 'lagulagumalaysia.blogspot.com' ini untuk dapat lebih banyak ost, lagu tema, sinopsis dan info drama terbaru kesukaan anda. Semoga terhibur:)

Info Kahwin Muda TV3

TAJUK : KAHWIN MUDA
EPISOD :18
TARIKH / MASA : MULAI 22 OGOS 2016, ISNIN-KHAMIS, JAM 6:30 PETANG
SIARAN : Iris TV3
SKRIP : Eirma Fatima
PENGARAH : Pali Yahya
PENERBIT : Rumah Karya Citra
SENARAI PELAKON KAHWIN MUDA :
  • Fadlan Hazim
  • Chacha Maembong
  • Aziza Kazan, Jasmine Ashraff
  • Sharonizam 
  • Esma Danial
  • Fazlina Ahmad Daud
  • Ben Ladin
  • Ahmad Iswazir Ismail 
  • Faizal Jackson

Senarai OST Kahwin Muda: 


Pilihan Berkaitan Kahwin Muda:


Pilihan OST Drama Melayu Terbaru 2016:


Pilihan Ekstra:


tags: OST Kahwin Muda (Iris TV3), Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Satu Dunia – I Am Neeta

Lirik Lagu Satu Dunia – I Am Neeta

Hidup kita di dunia
Penuh helah
Dusta manusia
Pandang kiri dan kanan
Ada derita
Namun ada bahagia

Hey hey hey
Hey hey hey

Bangunlah semula
Berlawan jangan kau berhenti
Teruskan berdiri
Bertahan hingga kan terbukti
Jangan kau fikirkan
Yang lemah slalunya di bawah
Jangan kau rendahkan
Berani mari ke depan dan
Kita tempur

Ada hitam dan putih
Yang mana satu
Jalan kau pilih
Walau berbeza-beza
Kita tetap satu dunia

Hey hey hey
Hey hey hey

Bangunlah semula
Berlawan jangan kau berhenti
Teruskan berdiri
Bertahan hingga kan terbukti
Jangan kau fikirkan
Yang lemah slalunya di bawah
Jangan kau rendah kan
lagulagumalaysia.blogspot.com
Berani mari ke depan dan
Kita tempur

Bangunlah semula
Berlawan jangan kau berhenti
Teruskan berdiri
Bertahan hingga kan terbukti
Jangan kau fikirkan
Yang lemah slalunya di bawah
Jangan kau rendahkan
Berani mari ke depan dan
Kita tempur

Pilihan Terbaru Berkaitan:
tags: Lirik Lagu Satu Dunia – I Am Neeta, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Unknown – I Am Neeta

Lirik Lagu Unknown – I Am Neeta

Through the years I have learned
Tried conquering my world
I’m sitting on a fortune
And falling in love

Love’s the meaning now and you
Are the one who made it true
And my blood seems obviously
(E-oh) A haunting melody

I try to forget
You know memories
I’m still on the run
I’m begging on my knees
lagulagumalaysia.blogspot.com
Will I ever learn
How to catch control?
Will I ever know?
You go into my soul

Oh uh oh uh oh uh oh
Your friends are gotta know
Your f**ked up by yourself (e-yeah-yeah)
Oh uh oh uh oh uh oh
They leave you all alone
And now you’re on your own (e-yeah yeah)
[x2]

[Repeat song twice]

Pilihan Terbaru Berkaitan:
tags:Lirik Lagu Unknown – I Am Neeta, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Kata Hati – Hez Hazmi Hashtag

Lirik Lagu Kata Hati – Hez Hazmi Hashtag

Hadirnya,
Dirimu didalam hatiku,
Inginku nyatakan aku rindu,
Sayang kepadamu

Genggaman,
Erat tangan kau dan aku,
Mentari bulan bernyanyi,
Berlagu merdu

(c)

Sayang,
Dirimu kucintai selalu,
Senyuman manismu bagiku begitu indah,
Dan aku,
Memerlukan mu selalu,
Di hatiku kau yang bertakhta

Hariku,
Menjadi tidak menentu,
Tanpa kehadiran dirimu,
Hatiku rindu

Genggaman,
Erat tangan kau dan aku,
Mentari bulan bernyanyi,
Berlagu merdu

(c)

Kamu,
Bagaikan nafas untuk hidupku,
Cintaku padamu tiada tandingannya,
Perlu,
Ku luahkan namun tak terdaya,
Ingin ku katakan aku cinta

(c)

Sayang,
Dirimu kucintai selalu,
Senyuman manismu bagiku begitu indah,
Dan aku,
Memerlukan mu selalu,
Di hatiku engkau yang bertakhta

Kamu,
Bagaikan nafas untuk hidupku,
lagulagumalaysia.blogspot.com
Cintaku padamu tiada tandingannya,
Perlu,
Ku luahkan namun tak terdaya,
Ingin ku katakan aku cinta

Hadirnya,
Dirimu didalam hatiku,
Inginku nyatakan aku rindu,
Sayang kepadamu
Kata hati

Ulang (chorus)

Aku rindu kenangan kita
Wajahmu satu satunya dalam jiwa
Aku rindu senyumanmu
Selalu buat aku teringat
Tentang dirimu

Pilihan Lagu Terbaru Berkaitan:
tags:Lirik Lagu Kata Hati – Hez Hazmi Hashtag , Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Tersiksa – Hazman

Lirik Lagu Tersiksa – Hazman

Sehingga kini aku masih sendiri
Menempuh kedukaan ini
Sesal tiada terperi
Terlindung di balik gerimis
Sepi terus menyepi

Maafkan aku bukannya ku tak mahu
Aku tak sanggup terluka
Andainya ia takdir dari yang esa
Ku terima seadanya

Bukannya mudah untuk ku melupakan semua yang terjadi
Aku bagaikan batu mainan yang kau singkirkan
Berlindung di balik tangisan sepi meratapi sepi

Maafkan aku bukannya ku tak mahu
Aku tak sanggup terluka
Andainya ia takdir dari yang esa
Ku terima seadanya

Aku kan tetap menyintai mu
Sampai tiba masa

Maafkan aku bukannya ku tak mahu
Aku tak sanggup terluka
Andainya ia takdir dari yang esa
Ku terima seadanya
lagulagumalaysia.blogspot.com
Maafkan aku bukannya ku tak mahu
Aku tak sanggup terluka
Andainya ia takdir dari yang esa
Ku terima seadanya

Pilihan Lagu Terbaru Berkaitan:
tags: Lirik Lagu Tersiksa – Hazman, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Impianmu – Hez Hazmi Hashtag

Lirik Lagu Impianmu – Hez Hazmi Hashtag

Disini kita bertemu
Kau dan aku
Kita gembira bersama sepanjang waktu
Janganlah engkau bergini
Kutahu kau rindu
Ku tahu engkau sayang
Aku juga begitu..

(chorus)

Peluang hanya datang sekali
Jangan engkau siakan impianmu ini
Diriku tetap bersamamu walau jauh dariku
Bukan niatku tuk kata begitu kepadamu..

*rap*

Let me tell ya
Pergilah sayang kejar impianmu
Tinggalkan diriku ku kan setia bersamamu
Doa ku iring bersama
Moga kau kan berjaya
lagulagumalaysia.blogspot.com
Menempuh segala cabaran dan dugaan engkau disana

Rindu hati ini
Tanpamu disisi
Ku mahu kau mengerti situasi diri ini
Yah seperti layang layang
Tiada talinya lagi
Dan ku ibarat api yang tiada cahayanya

Oh malam ku suram
Purnama tiada terbayang
Warna warni cerita kita kini kian kelam
Senda tawamu itu
Abadi dihatiku
Selamanya

Pilihan Lagu Terbaru Berkaitan:
tags: Lirik Lagu Impianmu – Hez Hazmi Hashtag , Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Bangkit – Hazama, Dayang Nurfaizah & Aman RA + VIDEO

Lirik Lagu Bangkit – Hazama, Dayang Nurfaizah & Aman RA+ VIDEO

Masa beredar malam dan siang
Bumi bertuah menyambut salam
Bersama

Kita di sini semakin lama
Meniti hari meniti usia
Akhirnya

Di mana bumi yang dipijak
Di situ langit ku junjung

Bangkit semua bangkit
Bangkit kita ke langit
Dunia kini tanpa sempadan lagi

Bangkit semua bangkit
Bangkit kita ke langit
Suria kini mendung tiada lagi

Masa beredar dan terus pergi
Bumi bertuah menyimpan bangga
Sentiasa

Terang mentari menyinar gunung
Tanah pusaka tanah airku
Yang teguh

Di mana bumi yang dipijak
Di situ langit ku junjung

Bangkit semua bangkit
Bangkit kita ke langit
Dunia kini tanpa sempadan lagi
lagulagumalaysia.blogspot.com

Bangkit semua bangkit
Bangkit kita ke langit
Suria kini mendung tiada lagi

Bangkit semua bangkit
Bangkit kita ke langit
Dunia kini tanpa sempadan lagi

Bangkit semua bangkit
Bangkit kita ke langit
Suria kini mendung tiada lagi

Bangkit semua bangkit
Bangkit kita ke langit
Dunia kini tanpa sempadan lagi

Bangkit semua bangkit
Bangkit kita ke langit
Suria kini mendung tiada lagi

Video Lagu Bangkit – Hazama, Dayang Nurfaizah & Aman RA




Pilihan Lagu Terbaru Berkaitan:

tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Work- Rihanna ft Drake

Lirik Lagu Work- Rihanna ft Drake
LIRIK LAGU RIHANNA
"Work"
(feat. Drake)

[Chorus - Rihanna:]
Work, work, work, work, work, work
He said me haffi
Work, work, work, work, work, work!
He see me do me
Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt!
So me put in
Work, work, work, work, work, work
When you ah gon'
Learn, learn, learn, learn, learn
Meh nuh care if him
Hurt, hurt, hurt, hurt, hurting

[Verse 1 - Rihanna:]
Dry!... Me a desert him
No time to have you lurking
Him ah go act like he don't like it
You know I dealt with you the nicest
Nobody touch me you nuh righteous
Nobody text me in a crisis
I believed all of your dreams, adoration
You took my heart and my keys and my patience
You took my heart on my sleeve for decoration
You mistaken my love I brought for you for foundation
All that I wanted from you was to give me
Something that I never had
Something that you've never seen
Something that you've never been!
Mmmmm!
But I wake up and act like nothing's wrong
Just get ready fi...

[Chorus - Rihanna:]
Work, work, work, work, work, work
He said me haffi
Work, work, work, work, work, work!
He see me do me
Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt!
So me put in
Work, work, work, work, work, work
Ner ner ner ner ner ner!
When you a gon' learn, learn, learn, learn, learn!
Before the tables turn, turn, turn, turn, turn, turn!

[Verse 2 - Rihanna:]
Beg you something please
Baby don't you leave
Don't leave me stuck here in the streets, uh huh
If I get another chance to
I will never, no never neglect you
I mean who am I to hold your past against you?
lagulagumalaysia.blogspot.com
I just hope that it gets to you
I hope that you see this through
I hope that you see this true
What can I say?
Please recognize I'm tryin', babe!
I have to

[Chorus - Rihanna:]
Work, work, work, work, work, work
He said me haffi
Work, work, work, work, work, work!
He see me do me
Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt!
So me put in
Work, work, work, work, work, work
When you ah gon'
Learn, learn, learn, learn, learn
Meh nuh care if him
Hurt, hurt, hurt, hurt, hurting

[Verse 3 - Drake:]
Yeah, okay
You need to get done, done, done, done at work, come over
We just need to slow the motion
Don't give that away to no one
Long distance, I need you
When I see potential I just gotta see it through
If you had a twin, I would still choose you
I don't wanna rush into it, if it's too soon
But I know you need to get done, done, done, done
If you come over
Sorry if I'm way less friendly
I got niggas tryna end me, oh
I spilled all my emotions tonight, I'm sorry
Rollin', rollin', rollin', rollin', rollin'
How many more shots until you're rollin'?
We just need a face to face
You could pick the time and the place
You spent some time away
Now you need to forward and give me all the...

[Chorus - Rihanna & Drake:]
Work, work, work, work, work, work
He said me haffi
Work, work, work, work, work, work
He see me do me
Dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt!
So me put in
Work, work, work, work, work, work
When you ah gon'
Learn, learn, learn, learn, learn
Meh nuh care if him
Hurt, hurt, hurt, hurt, hurting

[Outro - Rihanna:]
Mmmmm, mmmmm
Mmmmm, mmmmm
Work, work, work, work, work, work
Mmmmm, mmmmm


Pilihan Lagu Terbaru Berkaitan:

tags: Lirik Lagu Work- Rihanna ft Drake, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik lagu Subhanallah – Raqib Majid feat. WARIS

Lirik lagu Subhanallah – Raqib Majid feat. WARIS

Indah semua ciptaan-Nya
Ini semua dari-Nya
Jangan pernah berat ‘tuk bersyukur
Tak perlu bayar tak perlu merungut

Terima kasih kerana-Nya
Menyatukan kita semua
Apa yang jadi itu kurnia
Tak perlu bayar tak perlu merungut

Jelas segala semua sempurna
Indah ciptaan segala dari-Nya

Subhanallah
Subhanallah
Kasih-Mu Allah
Subhanallah

Subhanallah
Subhanallah
Kasih-Mu Allah
Subhanallah

Ku tahu jalannya
Kamu tahu jalanmu
Kita semua setara
Tiada beza semua manusia

Terima kasih kerana-Nya
Menyatukan kita semua
Apa yang jadi itu kurnia
Tak perlu bayar tak perlu merungut

Jelas segala semua sempurna
Indah ciptaan segala dari-Nya

Subhanallah
Subhanallah
Kasih-Mu Allah
Subhanallah

Subhanallah
Subhanallah
Kasih-Mu Allah
Subhanallah

Marilah kita terus-terus memuji
Tak kira walau satu tika diuji
Laluilah dan ucap Allah Maha Suci
Nikmat disyukuri di langit dan di bumi
Dan bersyukur dengan ikhlas selalu untuk memberi
Itulah kunci pada pintu rezeki
Bererti mensucikan budi pekerti
Berterima kasih aku mendapat rezeki

Subhanallah
Subhanallah
Kasih-Mu Allah
Subhanallah
http://lagulagumalaysia.blogspot.com
Subhanallah (Subhanallah)
Subhanallah (Subhanallah)
Kasih-Mu Allah
Subhanallah

Subhanallah
Subhanallah
Kasih-Mu Allah
Subhanallah


Pilihan Lirik Lagu Baru Bulan Ini + VIDEO:





Pilihan Lirik Lagu Popular Bulan Ini + VIDEO:


tags: Lirik lagu Subhanallah – Raqib Majid feat. WARIS, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POS TERBARU SEKARANG!