ANDA SUKA Post/LAGU Ini? Kongsi dengan rakan :)






Lirik Lagu Ragu Ragu - Tasha Manshahar & Syed Shamim + Video

Lirik Lagu Ragu Ragu - Tasha Manshahar & Syed Shamim


Di sudut hatiku ini
Apa yang ku rasa
Kau tak percayakan ku
Ku cuba untuk fahami
Apa yang kau rasa
Untuk kita berdua

Jangan khuatir dengan diriku
Kerna aku mampu menjaga diriku sendiri

Jadi tak mahu ragu ragu sayang
Aku tetap di sini
Dan aku tahu tahu tahu sayang
Aku engkau miliki
Jadi tak mahu ragu ragu sayang
lagulagumalaysia.blogspot.com
Aku tetap di sini
Dan aku tahu tahu tahu sayang
Engkau yang aku cintai

Hariku diselubungi
Apa yang ku rasa
Buat ku jadi gila
Akan ku cuba fahami
Apa yang kau rasa
Untuk kita berdua

Jangan khuatir dengan diriku
Kerna aku mampu menjaga diriku sendiri

Jadi tak mahu ragu-ragu sayang
Aku tetap di sini
Dan aku tahu tahu tahu sayang
Aku engkau miliki
Jadi tak mahu ragu-ragu sayang
Aku tetap di sini
Dan aku tahu tahu tahu sayang
Engkau yang aku cintai

Baru ku rasa
Hatimu dan hatiku kini bersatu
Adakah mungkin
Perasaan ini kekal buat selamanya

Jadi tak mahu ragu-ragu sayang
Aku tetap di sini
Dan aku tahu tahu tahu sayang
Aku engkau miliki
Jadi tak mahu ragu-ragu sayang
Aku tetap di sini
Dan aku tahu tahu tahu sayang
Engkau yang aku cintai

Video Lagu Ragu Ragu - Tasha Manshahar & Syed Shamim




Pilihan Berkaitan: 

 

Pilihan Ekstra:


tags: Lirik Lagu Ragu Ragu - Tasha Manshahar & Syed Shamim, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Senarai OST Drama Dawai Asmara (TV9)

 Berikut Senarai OST Drama Dawai Asmara (TV9):


Senarai OST Lagu Tema Dawai Asmara TV9:

Lagu Tema OST Dawai Asmara TV9
Lagu: Tak Pernah Menyerah
Penyanyi: Dayang Nurfaizah

Lagu Tema OST Drama Dawai Asmara TV9
Lagu: Tetap Aku Rindu
Penyanyi: Aina Abdul

Lagu Tema OST Drama Dawai Asmara TV9
Lagu: Tak Mungkin
Penyanyi: Sarah Fazny

Lagu Tema Drama Dawai Asmara TV9
Lagu: Hidayahmu
Penyanyi: Ippo Hafiz

Lagu Tema OST Drama Dawai Asmara TV9
Lagu: Sesaat Cuma
Penyanyi: Toy

Lagu Tema OST Drama Dawai Asmara TV9
Lagu: Dihukum Cinta
Penyanyi: Azharina feat Min Yasmin

Lagu Tema OST Drama Dawai Asmara TV9
Lagu: Harapan Itu
Penyanyi: Azharina feat Min Yasmin

Lagu Tema OST Drama Dawai Asmara TV9
Lagu: Titipan Kasih
Penyanyi: Alyah feat Min Yasmin



Info drama Dawai Asmara TV9

Hari: Rabu - Khamis
Jam: 8.30 malam – 9.30 malam
Saluran: TV9

Senarai OST Drama Baru + Popular:


 


Pilihan Ekstra:



tags: Lagu Tema Original Sound Track OST Dawai Asmara TV9, lagu tema drama Dawai Asmara
TV9, lagu latar, lagu sisipan, download OST Dawai Asmara TV9, video klip muzik lagu Dawai Asmara TV9, Gambar Drama Dawai Asmara TV9, Senarai OST Drama Dawai Asmara (TV9), Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Senarai Lagu Baru Melayu Minggu Ini

Berikut Senarai Lagu Baru Melayu Minggu Ini:





Pilihan Ekstra:


Pilihan Tambahan:

 

Pilihan Lagu Popular + Video Terkini!

 

Senarai Lagu Lagu Artis A-Z


tags: Senarai Lagu Baru Melayu Minggu Ini, Senarai Lagu Baru Melayu Minggu Ini, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

OST Ahli Mesyuarat Tingkap (Iris TV3)

 OST Drama Ahli Mesyuarat Tingkap

Senarai OST Ahli Mesyuarat Tingkap:

Pilihan Berkaitan Ahli Mesyuarat Tingkap:

Senarai OST Drama Baru + Popular:


 


Pilihan Ekstra:



 

tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Matahari - Lydia Shafrina (OST Anak Ke-5)


Lirik Lagu Matahari - Lydia Shafrina
OST Anak Ke-5

Sendiri aku berjalan
Hujan lebat membasahi diri
Tapi aku masih tersenyum

Kucuba menahan teksi
Tapi tiada yang berhenti
Namun aku masih lagi tersenyum

Fikirku mungkin nasib tidak mahu membantu
Fikirkan cepatlah kau munculkan diri

Oh matahari
Ayuh mulai kerjamu
Menyinari hariku
Hari tiada pelangi

Oh matahari
Tanpamu semua sedih
Nasibku hari ni lebih senang adamu
Nasibku lebih senang adamu

Hujan mulai perlahan
Tapi aku masih berjalan
Mengharap esok hujan akan berhenti

Komposer: Lokman Aslam
Lirik: Lokman Aslam


Pilihan Berkaitan: 


tags: Lirik Lagu Matahari - Lydia Shafrina (OST Anak Ke-5), Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

OST Cinta 100 Kg (Dahlia TV3)

OST Drama Cinta 100 Kg

 
Berikut Senarai Lagu Tema OST Cinta 100 Kg:

  • Akan Datang...


Pilihan Berkaitan "Cinta 100 Kg":





Senarai OST Drama Baru + Popular:


 


Pilihan Ekstra:


tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Lirik Lagu Terimaku Seadanya -Misha Omar & Hafiz Suip + VIDEO (OST UDA & DARA)

Lirik Lagu Terimaku Seadanya -Misha Omar & Hafiz Suip
(OST Uda & Dara)

Lagu : Terimaku Seadanya
Artis : Misha Omar & Hafiz Suip
OST : Drama Uda & Dara
Lirik & Lagu : Ajai
Komposer : Ajai


Berlarutan rindu ini membunuhku
Hingga aku tak daya jadi begini
Mekar lagi bunga yang engkau berikan
Apakah masih ada jawapannya

Ku idamkan cinta ini
Tapi ku tidak tahu
Bagaimana hendak ku buktikan

Segalanya kembali segar semula
Hingga aku sukar melupakan semua
Berlalrutan wajahmu sering dimata
Apakah kau masih seperti dulu

Ku idamkan cinta ini
Tapi ku tidak tahu
Bagaimana hendak ku buktikan

Ku idamkan cinta ini
Berdoa kan kembali
Agar tuhan bukakan semula, hati ini

Moga kita berdua kan mengerti ku idamkan cinta ini
Segala yang telah terjadi

Ku idamkan cinta ini
Tapi ku tidak tahu
Bagaimana hendak ku buktikan

Video Lagu Terimaku Seadanya -Misha Omar & Hafiz Suip




Pilihan Berkaitan: 


tags: Lirik Lagu Terimaku Seadanya -Misha Omar & Hafiz Suip, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

Foto Foto Artis Dan Acara Menarik





  • Gambar Kahwin Saheizy Sam & Syatilla Melvin Foto 3...
  • Gambar kahwin Saheizy Sam & Syatilla Melvin Foto 2...
  • Gambar Kahwin Saheizy Sam & Syatilla Melvin Foto 1...
  • Gambar Kahwin Akim & Stacy Foto 5
  • Gambar Kahwin Akim Stacy Foto 4
  • Gambar kahwin Akim & Stacy Foto 3
  • Gambar kahwin Akim & Stacy Foto 2
  • Gambar Kahwin Akim & Stacy Foto 1
  •  Gambar Kahwin Ekslusif Maria Farida Dan Dato' Rahman(hot!)...
  • Foto -Foto Detik Bahagia Perkahwinan Keith Foo & Isterinya(baru!)
  • Foto Nubhan Dan Isteri
  •  

    Pilihan Ekstra:



     

    tags: Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

    Lirik Lagu Romeo - Stacy + VIDEO

    Lirik Lagu Romeo - Stacy

    Masa perlahan berputar
    Bila nanti kita bersatu

    Runtuhkan tembok China
    Buat kita terpisah
    Pedulikan semuanya
    Aku milikmu

    Jendera, dipelukkan
    Di mata, selalu

    Masa perlahan berputar
    Bila nanti kita bersatu
    Sabar menantikan aku
    Akan tiba kita berdua

    Entah bila kapal musnah
    Belah samudera

    Jendera, dipelukkan
    Di mata, selalu

    Masa perlahan berputar
    Bila nanti kita bersatu
    Sabar menantikan aku
    Akan tiba kita berdua

    Masa perlahan berputar
    Bila nanti kita bersatu
    Sabar menantikan aku
    Akan tiba kita berdua

    Video Lagu Romeo - Stacy

    '



    Pilihan Berkaitan: 


     Pilihan Ekstra:

    tags: Lirik Lagu Romeo - Stacy + VIDEO, Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru

    Lirik Kalah Dalam Menang-Mawi Syamsul Yusuf (OST Filem Munafik)

    Lirik Lagu Kalah Dalam Menang-Mawi Syamsul Yusuf (OST Filem Munafik) + VIDEO


    Yo!
    Ya Allah, Ya Rahim
    Siapa lebih berkuasa?
    Ya Allah, Ya Rahim
    Kau, aku atau Dia?
    Renungkan

    Adakah kau rasa dunia isinya hanya kau yang punya
    Kau fikir kau siapa?
    Adakah kau lupa ataupun kau buta kau dan aku hamba
    Kau fikir kau raja?
    Kuasa, harta, wanita mengaburi minda, mengotori jiwa dan bicara
    Bila bicara, bicaranya semua besar
    Mendabik dada besar egonya
    Lupa diri, lupa Pencipta Yang Maha Besar
    Hatinya hitam, kelam, terbungkam
    Jiwa tak tenang, kalah dalam menang

    Kemewahan diri bukanlah tanda kehebatan insan
    Berteduh di bumi Tuhan
    Fikirkan saat nyawa ditarik keluar badan
    Tiada siapapun yang tahu rahsia Tuhan
    Siapa dulu pergi dulu mungin aku, mungkin kamu
    Kau katakan tunggu dulu, kau belum 50
    Sedang kematian lagi mengejarmu
    Kerasnya hati masih gagal mengerti
    Bangunlah di malam sunyi
    Bertanyakan pada Ilahi

    Adakah kau rasa dunia isinya hanya kau yang punya
    Kau fikir kau siapa?
    Adakah kau lupa ataupun kau buta kau dan aku hamba
    Kau fikir kau raja?
    Kuasa, harta, wanita mengaburi minda, mengotori jiwa dan bicara
    Bila bicara, bicaranya semua besar
    Mendabik dada besar egonya
    Lupa diri, lupa Pencipta Yang Maha Besar
    Hatinya hitam, kelam, terbungkam
    Jiwa tak tenang, kalah dalam menang

    Kalah dalam menang, hatimu takkan senang
    Aku bukan hipnotis bukan juga isis
    Jauh sekali ekstrimis, aku hanya optimis
    Hidup sarat protwist, sama macam sarkis
    Dengan Tuhanmu jangan pernah prejudis
    Dalam era penuh depresi
    Sebenarnya apa yang kau cari
    Kononnya nak inspirasi, huh inspirasi
    Tak perlu kau tercari-cari
    Bangun malam tanya Ilahi
    Beribu kali kau diingati
    Hidayah itu milik Ilahi

    Adakah kau rasa dunia isinya hanya kau yang punya
    Kau fikir kau siapa?
    Adakah kau lupa ataupun kau buta kau dan aku hamba
    Kau fikir kau raja?
    Kuasa, harta, wanita mengaburi minda, mengotori jiwa dan bicara
    Bila bicara, bicaranya semua besar
    Mendabik dada besar egonya
    Lupa diri, lupa Pencipta Yang Maha Besar
    Hatinya hitam, kelam, terbungkam
    Jiwa tak tenang, kalah dalam menang

    Mari sini semua dengar ini cerita
    Orang kita kata nak senang kena banyak simpan duit
    Tapi Islam kata nak senang kena banyak keluarkan duit
    Sedekah, amal jariah, senyumanmu itu juga satu dakwah
    Orang kita kata sakit itu bala
    Tapi Islam kata sakit itu penghapus dosa
    Sabarlah walaupun kau sedang kecewa
    Biarkan engkau miskin harta dan kuasa
    Tapi jangan kau miskin jiwa

    Adakah kau rasa dunia isinya hanya kau yang punya
    Kau fikir kau siapa?
    Adakah kau lupa ataupun kau buta kau dan aku hamba
    Kau fikir kau raja?
    Kuasa, harta, wanita mengaburi minda, mengotori jiwa dan bicara
    Bila bicara, bicaranya semua besar
    Mendabik dada besar egonya

    Adakah kau rasa dunia isinya hanya kau yang punya
    Kau fikir kau siapa?
    Adakah kau lupa ataupun kau buta kau dan aku hamba
    Kau fikir kau raja?
    Kuasa, harta, wanita mengaburi minda, mengotori jiwa dan bicara
    Bila bicara, bicaranya semua besar
    Mendabik dada besar egonya
    Lupa diri lupa Pencipta Yang Maha Besar
    Hatinya hitam, kelam, terbungkam
    Jiwa tak tenang, kalah dalam menang

    Video Lagu Kalah Dalam Menang-Mawi Syamsul Yusuf (OST Filem Munafik)



    Pilihan Berkaitan: 




    tags: Lirik Kalah Dalam Menang-Mawi Syamsul Yusuf (OST Filem Munafik), Lagu Baru, Lagu Terbaru, mp3 baru, video baru, ost baru, sinopsis, ost tundukkan playboy itu, ost boboiboy the movie, ost inikah cinta, ost cinta hati abah, ost married tapi benci, ost cinta 100 kg, ost menongkah kasih, drama baru, lagu baru 2016, lagu baru Mac 2016, carta lagu era, carta lagu hot fm, lirik baru
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    POS TERBARU SEKARANG!