Find lyrics, music & more

Lirik Lagu Cinta Sukar Ditafsirkan - Mal Imran + VIDEO

Lirik Lagu  + Video Cinta Sukar Ditafsirkan - Mal Imran

Ku masih ingat saat-saat yang indah
Ku masih rasai kau ada di sisi
Walaupun kau sudah tiada
Kenapa ku merinduimu
Sebab hati ada simpan cinta lalu

Setiap penjuru kusimpan memori
Setiap gerakku terdengar suaramu
Sebagaimana ku kata ku masih perlukan dia
Untukku terus jalani masa ini

Ku ingin kau tahu
Aku masih di sini
Masih setia menanti
Biar apa terjadi

Ingat satu janjiku padamu
Kau akan jadi milikku
Kau dan aku kan disatukan
Kerna cinta sukar ditafsirkan

Sirami cinta aku dengan rindumu
Suarakan rasa hati yang membisu
Walau sejuta tahun pun
Takkan hatiku berubah
Tuhan lindungi hati kita
Hooo.. yeahhh

Ku ingin kau tahu
Aku masih di sini
Masih setia menanti
Biar apa terjadi

Ingat satu janjiku padamu
Kau akan jadi milikku
Kau dan aku kan disatukan
Kerna cinta sukar ditafsirkan

Ku ingin kau tahu
Kernaku menyayangimu
Untuk kali terakhir
Inginku terus merasakan
Takkanku ulangi lagi
Biar saja mereka berkata
Kerna cinta sukar ditafsirkan
Ditafsirkan



SR dengar lagu ni buat pertama kalinya kat radio. Terus tertarik sebab liriknya yang ada 'something' yang buat SR suka dengar lagu ni. Hahaha. Terus cari dekat google then here it is! No wonder lagu ni best sebab lirik ditulis oleh Ajai! SR suka sangat lagu yang slow and meaningful macam ni. So touchful!

Ku ingin kau tahu aku masih disini
Masih setia menanti biar apa terjadi
Ingat satu janjiku padamu
Kau dan aku kan disatukan
Kerna cinta sukar ditafsirkan...

Pilihan Ekstra:

SUKA POST/LAGU Ini...? Jom Kongsi dengan rakan sekarang:)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POS TERBARU SEKARANG!